Reiki-djur

Djur är fantastiska mottagare av Reiki. Reikin stödjer djurets naturliga läkeprocesser, oavsett djurets ålder, hälsotillstånd, ras eller art. Jag använder Reiki på mina egna djur och har använt Reiki under rehab för att stötta läkningsprocessen. På häst visar sig ofta effekter redan under behandling iform av avslappning, ökad cirkulation och låsningar som släpper.

Djur är duktiga på att känna sin egen kropp och vet ofta och vad de behöver få hjälp med. De flesta bemöter Reikiutövaren med nyfikenhet och visar gärna var på kroppen de vill ha behandling. De kanske vänder en särskild sida till, lägger sig på ett särskilt sätt eller placera sig under Reikiutövarens händer.

Andra är mer skeptiska och behöver tid att vänja sig. Då behöver djuret få tid och utrymme att vänja sig vid situationen. Utövaren kan med fördel påbörja sitt arbete med hjälp av distanstekniker. Det brukar resultera i att djuret slappnar av och kommer närmare efter en stund. Det är inget krav att Reikiutövaren måste lägga händerna på djuret. Reiki går dit den ska även om hela behandlingen sker på avstånd eller helt på distans. Det viktigaste är att djurets integritet respekteras och att behandlingen blir en positiv och avslappnande 

Jag behandlar främst hästar och önskar du boka en behandling så kommer jag till ditt stall enligt överenskommelse. Vid bokning för behandling av häst eller annat djur, boka över mail så hittar vi en tid som passar. Jag utgår från Luleå.

OBS! Misstänker du att ditt djur är skadat, har ont eller lider av sjukdom, kontakta alltid veterinär för rådgivning och eventuell behandling!